Azure Security Operations

Azure Security Operations

Microsoft Azure biedt uitstekende security features, die ook nog eens betaalbaar en toegankelijke zijn. Azure Security Center biedt bijvoorbeeld veel mogelijkheden op het gebied van Threat Detection. Op dit gebied zijn er vele mogelijkheden, die vaak ook nog alerts opleveren die afgehandeld moeten worden door een security specialist. nSEC/Resilience ondersteunt u graag bij het inrichten of afhandelen van deze threat detection en bijbehorende alerts.

 

 

Wat zijn voor mijn organisatie de juiste instellingen in Azure Security Center op het gebied van Policy Compliance en Threat Detection? Hoe zorg ik ervoor dat de juiste mensen op de juiste momenten alerts ontvangen, zonder bedolven te worden onder deze alerts?

Dit zijn zomaar een aantal vragen waar u mee kunt worden geconfronteerd bij het inrichten van security maatregelen op het Azure platform. Laat u in deze situaties helpen door consultants die zich hier dagelijks mee bezig houden! nSEC/Resilience geeft graag advies over welke maatregelen in Azure passend zijn voor uw situatie, en hoe u deze het beste kan inrichten, in lijn met uw eigen gedefinieerde security policies.

Naast het geven van advies tijdens het inrichten van Azure Security Center, biedt nSEC/Resilience ook Security Operations als managed service aan. Hieronder valt dan:

  • Monitoren van en reageren op security alerts op basis van SLA
  • Escalatie naar security analisten of applicatieteams waar nodig
  • Optioneel: security analyst capaciteit, waarbij alerts die specifieke acties nodig hebben worden gecoordineerd en worden opgepakt samen met applicatieteams en security teams in uw organisatie

 

We vertellen u graag meer over onze ervaringen en hoe we kunnen helpen. Neem contact met ons op!