Security Training

Security Training

We can provide various training types around IT Security, from IT awareness training and evaluation to technical penetration testing. Explore the possibilities.

IT awareness training

Wij leveren security awareness training op maat, gericht op het verhogen van inzicht en alertheid bij medewerkers rondom social engineering en het verhogen van naleving van het security beleid.

Het is ook mogelijk om de training te combineren met een effectiviteits- of impactmeting, waarbij we niet-schadelijke social engineering / phishing aanvallen uitvoeren voor en na de training. De resultaten van deze metingen kunnen worden gebruikt om de impact van de training te meten.

 

Penetratietesten

Onze meervoudig gecertificeerde experts geven ook training op het gebied van security testing, in programma’s op verschillende niveaus. We geven high level trainingen om de security kennis van engineers, testers of team leads te vergroten, maar we leveren ook training op het gebied van het uitvoeren van penetratietesten inclusief methodologie, technische theorie en hands-on oefeningen in virtual online labs.

 

Security testing in DEVOPS en Continuous Delivery

We hebben volledig interactieve training voor agile teams, waarbij teams leren om te gaan met het integreren van security testing in hun software delivery lifecycle. Dit is een intensieve training, waarbij deelnemers in een simulatie / case-based omgeving worden gezet, waarbij afwisselend groepsactiviteiten worden uitgevoerd en individuele hands-on testen in het virtuele lab. De training behandelt ook het automatiseren van security testen op basis van behaviour driven development.

 

Wilt u meer weten? Vraag ons om een voorstel op maat en ontvang een gratis anti-phishing informatieposter!