nSEC/Resilience is ervan overtuigd dat, met behulp van de recente technologische ontwikkelingen, het mogelijk is om het software security naar het volgende niveau van volwassenheid te brengen.

Met onze ervaring en kennis als basis, brengen we relatief complexe testgerelateerde services zoals Security testen en Cloud Security naar de markt op een meer transparante en toegankelijke manier.

Om onze visie te realiseren, gaan we uit van onze waarden “discipline”, “waarde voor de klant” en “highest standards”. nSEC/Resilience is in 2014 opgericht door ervaren (security)testspecialisten, met een brede achtergrond in zowel security, software development in het algemeen en cloud. nSEC/Resilience heeft zijn thuisbasis in Nieuwegein (Amsterdam per 1 februari 2020) maar bedient klanten in heel Nederland en daarbuiten.

Benieuwd of wij een goede aanbieding kunnen doen voor een penetratietest? We sturen u graag een offerte, met een begeleidend testplan waarin staat hoe we te werk gaan. Wilt u de security van uw assets in de cloud goed neerzetten? Wij zijn u graag van dienst!

Ingeschreven bij de KVK onder nummer 62651404.

Ons adres: Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam.