nSEC/Resilience is ervan overtuigd dat, met behulp van de recente technologische ontwikkelingen, het mogelijk is om het software security naar het volgende niveau van volwassenheid te brengen.

Met onze ervaring en kennis als basis brengen we relatief complexe testgerelateerde services zoals Security testen en Cloud Security naar de markt op een meer transparante en toegankelijke manier.

Om onze visie te realiseren, gaan we uit van onze waarden “discipline”, “waarde voor de klant” en “highest standards”. nSEC/Resilience is in 2014 opgericht door ervaren security testspecialisten, met een brede achtergrond in zowel security, software development als cloud infrastructuur. nSEC/Resilience heeft een thuisbasis in Amsterdam en bedient daarnaast een groot aantal klanten in België vanuit Antwerpen.

Benieuwd of wij een goede aanbieding kunnen doen voor een penetratietest? We sturen u graag een offerte, met een begeleidend testplan waarin staat hoe we te werk gaan. Wilt u de security van uw assets in de cloud goed neerzetten? Wij zijn u graag van dienst!

 

Nederland:

Ingeschreven bij de KVK onder nummer 62651404.

Adres: Burgemeester Stramanweg 105, 1101 AA Amsterdam.

 

België:

Adres: Dendermondestraat 44, 2018 Antwerpen (per 1/11).