nSEC/Resilience is ervan overtuigd dat, met behulp van de recente technologische ontwikkelingen, het mogelijk is om het testvak naar het volgende niveau te brengen.

Met onze ervaring en kennis als basis, brengen we relatief complexe test gerelateerde services zoals Security testen en Performance testen naar de markt op een meer transparante en toegankelijke manier, zonder toezeggingen te doen aan kwaliteit. Daarbij zien we het beheersen van verschillende testdisciplines als een versterkende factor op elke individuele discipline.

Om onze visie te realiseren, gaan we uit van onze waarden “discipline”, “waarde voor de klant” en “highest standards”. nSEC/Resilience is in 2014 opgericht door ervaren testspecialisten, die zowel de functionele als niet-functionele testsoorten beheersen. nSEC/Resilience heeft zijn thuisbasis in Nieuwegein maar bedient klanten in heel Nederland en daarbuiten.

Benieuwd of wij een goede aanbieding kunnen doen voor een penetratietest? Of dat we een scherper aanbod kunnen doen dan uw huidige leverancier? We sturen u graag een offerte, met een begeleidend testplan waarin staat hoe we te werk gaan.

Ingeschreven bij de KVK onder nummer 62651404.

nsec_office